Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2019 10:51
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Casey Neistat byl v Praze, na letišti soupeřil s úklidovým robotem

OSOBNOSTI ČESKO SLOVENSKO
Uložit Uložené

Americký youtuber navštívil po Slovensku také Českou republiku.

Jeden z nejznámějších youtuberů planety Casey Neistat navštívil  Prahu. Dnes ráno přiletěl na Letiště Václava Havla. A nebyl by to Neistat, kdyby se mu po cestě nestala jedna nebo dvě zajímavé příhody, se kterými se podělil se svými fanoušky na Twitteru.

Doporučeno
Casey Neistat je v Košicích a setkává se se Slováky. Zjistili jsme, co tam dělá Casey Neistat je v Košicích a setkává se se Slováky. Zjistili jsme, co tam dělá 23. listopadu 2019 20:14

Už jste se o nás dozvěděli v článku, že tento osmatřicetiletý tvůrce videí navštívil o víkendu Košice. Podle zjištění REFRESHERU kvůli tomu, aby natočil nový dokument o původně Vinerovi a dnes mezinárodně nejznámějšímu slovenskému youtuberovi a leadrovi The Vlog Squad Davidu Dobříkovi. Při této příležitosti se setkal i s jinými populárními Slováky jako například s Bekimem Azirim, s nímž se nejen vyfotil, ale dal mu i follow na Instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Čo ti poviem.. hen do došiel dnes kuknúť do Košíc na moju show @okolieskoviac @caseyneistat

Příspěvek sdílený bekimko (@bekimko),

Vypadá to, že veškerá práce s natáčením na východě Slovensku je hotová, protože brzy ráno sdílel rodák z Connecticutu svou cestu ze Slovenska nejspíše zpátky domů. Nejprve ho vyděsil stroj ATR 72-500 od společnosti ČSA, jenž zajišťuje brzkou linku před pátou hodinou ranní z Košic do Prahy. Fanoušci se jej ale snažili uklidnit, že se jedná o spolehlivý stroj a že se mu během letu nic nestane.

Při příletu do našeho hlavního města měl youtuber podle svého příspěvků na Twitteru trable se společnosti Lufthansa,  konkrétně s lístkem do Německa, které řešil na telefonní lince společnosti s jistým Davidem. Ten jej při této příležitosti poprosil o podpis, který Neistat nechal u letištní přepážky. 

Poslední věc, kterou stihl Casey Neistat v Praze provést, byl souboj jeho kufru s uklízecím robotem na letišti. 

Po tomto krátkém pobytu v Praze následoval ještě kratší pobyt v Německu, nejspíš proto, aby se odtud dostal zpátky do Ameriky. Snad se mu těch pár chvilek u nás líbilo.

Domů
Sdílet
Diskuse