Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2019 10:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Bezcitný The Weeknd nikdy neplánoval svatbu, žen má tolik, že je už nemá kam dávat

HUDBA
Uložit Uložené

Každý The Weenkdův fanoušek ví, že nejpopulárnější RnB zpěvák současnosti se probouzí na podzim. Ani tento rok není výjimkou.

 

 So much pussy, it be fallin' out the pocket
Metro Boomin turn this ho into a moshpit
Tesla pill got me flyin' like a cockpit

The Weeknd se před pár dny vrátil po dlouhé pauze na Instagram, což bylo pro mnohé jasným signálem, že se dočkáme nové tvorby. Netrvalo dlouho a na YouTube a streamovacích službách přistála novinka Heartless, která maximálně splňuje všechny požadavky, které jsme od Abela měli.

Sice je už dávno podstatně více popovějším umělcem než v minulosti, pravděpodobně i kvůli opětovnému rozchodu s Bellou Hadid se ale tematicky vrátil do polohy, kterou máme v jeho případě nejraději.

V textu konstatuje, že je bezcitný, referencemi se vrací k projektu Trilogy, popisuje svůj vztah k drogám a zálibu v modelkách. To vše v tom nejlepším možném hudebním provedení za doprovodu hudby od Illangela a Metro Boomin, na níž se podílel i on sám.

Předpokládáme, že v pátek spatří světlo světa i samotné album, na které již několik měsíců čekáme. Není vyloučeno, že to bude některý jiný z následujících pátků. Nedávno fanoušci zachytili, jak The Weeknd natáčí videoklip v Las Vegas.

Doporučeno
10 skladeb, které The Weeknd ovládl jako hostující interpret 10 skladeb, které The Weeknd ovládl jako hostující interpret 16. února 2019 17:55
Domů
Sdílet
Diskuse