Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2019 17:25
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Zubař se během trhání zubu vozil na hoverboardu. Po dokončení zákroku jezdil s rukama nad hlavou

NEWS
Uložit Uložené

Kromě toho byl obviněn i ze zneužívání amerického státního fondu, který měl připravit až o 25 000 dolarů.

Záznam, na kterém se chirurg z města Anchorage na Aljašce bavil ježděním na hoverboardu během toho, co jedné ze svých pacientek trhal zub, pochází sice z roku 2016, ale začal se řešit až nyní. Zubaře Setha Lookharta totiž za jeho chování před pár dny obvinili.

Jak informuje stanice CNN, Lookhart byl předveden před soud také kvůli zneužívání amerického státního fondu Medicaid, který pomáhá s hrazením některých lékařských zákroků. Mnohem bizarnější je ale právě případ s ježdění na hoverboardu po zubní ambulanci během vyšetření.

Doporučeno
Zubní lékař z Nové Bystřice se převlékl za pandu, aby mohl ošetřit chlapce s autismem Zubní lékař z Nové Bystřice se převlékl za pandu, aby mohl ošetřit chlapce s autismem 2. prosince 2018 17:15

Obětí jeho nemístného žertu se stala pacientka Veronica Wilhelm. Ta ale o ničem ani netušila, protože byla během zákroku pod sedativy. Zjistila to až poté, co ji vyšetřovatelé kontaktovali v souvislosti s případem. Soudce stomatologa obvinil z „protiprávního chování“ a sebral mu licenci.

Video zachycuje, jak se zubař baví během trhání zubu a vozí se na hoverboardu, zatímco jeho pacientka o ničem netuší. Po skončení zákroku se po ambulanci projížděl s rukama nad hlavou. Lookharta soudili i ze závažnějších činů, a to z okrádání pojišťoven. Díky podvodům si měl přilepšit až o 25 000 dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse