Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2019 21:43
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Sleduj hlavní postavy Zaklínače v nových videích s množstvím zabíjení a nahých ženských těl

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tři videa tě seznámí se světem Zaklínače a hlavně se třemi hlavními postavami, Yennefer, Geraltem a Ciri.

Do očekávané premiéry první série Zaklínače na Netflixu zbývá už jen několik dní. Streamovací gigant proto vydal 3 videa představující hlavní postavy. Freya Allan jako Ciri, Anya Chalotra jako nádherná Yennefer a Henry Cavill jako Geralt. V jednotlivých videích máme možnost vidět množství nových záběrů včetně soubojů s lidmi, monstry a také několik dosud neviděných dialogů. Kromě toho je však možné spatřit i několik scén jakoby vytržených z knih, včetně jisté dějové linky se spojením osudů Yen a Geralta.

Doporučeno
Souboje v Zaklínači strčí do kapsy i Game of Thrones. První šťastní diváci si seriál nemohou vynachválit Souboje v Zaklínači strčí do kapsy i Game of Thrones. První šťastní diváci si seriál nemohou vynachválit 1. prosince 2019 13:15


Vidíme i souboj s Kikimorou, který zřejmě odstartuje celý seriál, nebo orgie, během nichž se Yen a Geralt v seriálu setkají vůbec poprvé. Téměř 8 minut záběrů ocení jak čtenáři knih, tak i nováčci, kteří se teprve chystají proniknout do světa Witchera. Před uvolněním všech 8 epizod si na Refresheru ještě něco málo řekneme k příběhu a jednotlivým povídkám, které tvůrci v první sérii zpracovali.

Domů
Sdílet
Diskuse