Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2019 17:16
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

The Grand Tour se vrací. Amazon začíná vysílat čtvrtou sérii slavné automobilové show

FILMY A SERIÁLY AMAZON THE GRAND TOUR
Uložit Uložené

Čtvrtá série má být kompletně jiná. Clarkson, May a Hammond budou natáčet už jen roadtripy a speciály.

Streamovací platforma Amazon Prime Video může Neflixu jeho popularitu jen tiše závidět. Špičkové tituly, o kterých by mluvil celý filmový svět, už dlouho chybí. Největším tahákem tak zůstává postarší trio petrolheadů ve složení Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond.

Jejich The Grand Tour se dnes vrací úvodní částí čtvrté série s příznačným názvem Seamen (v překladu „Námořníci“, ale fanoušci typického britského humoru v něm najdou vtip v podobě fonetické výslovnosti slova „semeno“).

Trojice se proslavila programem Top Gear, ze kterého ale po neshodách s BBC a kauze kolem fyzického útoku Clarksona na jednoho z členů produkce odešla. Pro Amazon začali natáčet právě The Grand Tour.

Čtvrtá série má být kompletně jiná, hlavní představitelé totiž nadobro opustí studio a měli by se věnovat pouze oblíbeným speciálům a roadtripům. V úvodní části se podívali do Vietnamu a Kambodže na trojici motorových člunů.

DigitalSpy dokonce informuje, že od nynějška se každý rok dočkáme jen dvou epizod. Na klasické testy aut tedy zřejmě můžeš zapomenout. O tom se však hovořilo již na konci minulé série.

Doporučeno
Čtyřdenní pracovní týden mi umožňuje věnovat se mému koníčku, říká mladý hobby kulturista Čtyřdenní pracovní týden mi umožňuje věnovat se mému koníčku, říká mladý hobby kulturista 29. listopadu 2023 10:00

Trojice tak bude mít více prostoru i na vlastní projekty. Clarkson chystá pořad o farmaření, May svébytný dokument o Japonsku a Hammond projekt s titulem Big, který ale místo Amazonu bude vysílat stanice Discovery.

Domů
Sdílet
Diskuse