Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2024 15:02
Čas čtení 0:43
Ella Petrová

Marvel oznámil velké změny. V příštích letech od něj uvidíme mnohem méně filmů i seriálů

Marvel oznámil velké změny. V příštích letech od něj uvidíme mnohem méně filmů i seriálů
Zdroj: Marvel Studios/Marvel Comics/Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY MARVEL FILMY MARVEL SERIÁLY
Uložit Uložené

Ach ne!

Výkonný ředitel Disney Bob Iger oznámil, že Marvel sníží produkci na maximálně tři filmy a dva seriály za rok. Chce totiž, aby vycházely projekty jen té nejlepší kvality, a není potřeba zbytečné nadprodukce.

Doporučeno
Zack Snyder o Rebel Moon: Kdy se dočkáme třetího dílu a se kterou herečkou by si rád zopakoval spolupráci? Zack Snyder o Rebel Moon: Kdy se dočkáme třetího dílu a se kterou herečkou by si rád zopakoval spolupráci? 23. dubna 2024 17:01

Prezident Marvelu Kevin Feige dříve oznámil, že by si představoval, aby každoročně vycházely až čtyři filmy a minimálně tři seriály. Tomu dal Iger utrum.
 
„Pomalu to budeme snižovat na dva televizní seriály ročně místo čtyř a filmovou produkci snížíme ze čtyř ročně na dva nebo maximálně tři filmy,“ nechal se slyšet výkonný ředitel Disney. „Na této cestě usilovně pracujeme, diváky čeká pár dobrých filmů v roce 2025 a pak míříme k dalším Avengerům, ze kterých jsme nesmírně nadšeni,“ dodal.

Doporučeno
10 věcí, které musí Marvel změnit v roce 2024, abychom si ho zase zamilovali 10 věcí, které musí Marvel změnit v roce 2024, abychom si ho zase zamilovali 8. ledna 2024 12:00

Je zřejmé, že pokud Marvel Studios vydá pouze tři filmy a dvě série ročně, bude to znamenat, že bude nutné provést nějaké škrty. Jen na televizní straně existuje řada pořadů, které jsou buď hotové s výrobou, nebo se na nich stále pracuje, jako například Daredevil: Born Again, Agatha: Coven of Chaos, Ironheart a Wonder Man. Máme tedy předpokládat, že takový Wonder Man bude posunut až na rok 2026? Možná. 

Domů
Sdílet
Diskuse