Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2024 15:37
Čas čtení 0:52
Veronika Ábelová

Filmová novinka s Rytmusem v kinech nezaujala, na Netflixu válí

Filmová novinka s Rytmusem v kinech nezaujala, na Netflixu válí
Zdroj: Cinemart/ propagační materiál/ volně k užití
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Nový krimithriller vstoupil do kin teprve na konci února tohoto roku a byl to velký propadák. Od 8. května je film dostupný na Netflixu, tam naopak patří mezi top filmy.

Válka policajtů je jedním z krimithrillerů, které prostě v kinech úspěch nezískají. Více se jim naopak daří na streamovacích službách nebo v televizi. Do českých kin na tuto novinku s Rytmusem podle serveru Filmtoro zavítaly pouhé tři tisíce lidí. Zhruba po dvou měsících se film přesunul na Netflix, kde se těší velké oblibě.

Doporučeno
Pán prstenů je zpět! Známe detaily k novým filmům, dočkáme se už za dva roky Pán prstenů je zpět! Známe detaily k novým filmům, dočkáme se už za dva roky 9. května 2024 16:42

Válka policajtů režiséra Rudolfa Biermanna je knižní adaptací románu Arpáda Soltésze Hněv. Děj se odehrává na začátku divokých devadesátek, kdy se policejní operativec kapitán Miky Miko dostává do boje s východoslovenským podsvětím. Lokální mafiánské gangy ale kryjí tajné dohody se Slovenskou zpravodajskou službou (SIS). Podnikatelé a místní policie jsou podplacení a Miky nikomu nevěří. Dostane parťáka Igora Molnára, který je tak trochu neposlušný. Společně se snaží změnit systém, ve kterém jsou zločinci druhý den propuštěni. Ohrožením dosavadního systému ale spustí sled tragických událostí.

Hlavní roli kapitána Mikyho Mika ztvárnil Alexander Bárta a jeho parťáka Igora Molnára Juraj Loj. Ve filmu se objevil i známý rapper Rytmus jako mafián Berci a jeho pravá ruka Maco v podání Jakuba Štáfka. Dále si ve filmu zahráli Róbert Jakab, Anežka Petrová, Marián Mitaš, Tomáš Turek a další.

Doporučeno
Divoké devadesátky a Rytmus jako mafián. Do kin vstoupila Válka policajtů Divoké devadesátky a Rytmus jako mafián. Do kin vstoupila Válka policajtů 23. února 2024 13:15

Na ČSFD film získal 68 procent a recenze diváků jsou různé. Na někoho byl film příliš dlouhý a bez pořádné akce. Jiní zase naopak chválí skvělé výkony herců, atmosféru filmu a vizuál.

Domů
Sdílet
Diskuse