Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2019 10:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish si zazpívala svůj největší hit v Carpool Karaoke. Zahrála na ukulele a vyprávěla o prvním setkání s Bieberem

HUDBA
Uložit Uložené

Billie už dovršila dospělosti a jako dárek dostala i účast na předním sedadle vedle Jamese Cordena.

Během posledních 12 měsíců měla Billie Eilish možnost objevit se na obálkách snad všech nejprestižnějších magazínů a sama říká, že za velký úspěch považuje také možnost vystoupit v Saturday Night Live jako host, který zahajoval novou sezónu. Aktuálně své mediální působení pro rok 2019 uzavírá u Jamese Cordena v Carpool Karaoke.

Na předním sedadle jeho auta se vystřídalo množství populárních osobností a nedávno se s Kanyem Westem dokonce proletěli letadlem. Corden si s Billie zazpíval všechny její největší hity včetně Bad Guy a zpěvačka si také zahrála na ukulele. Vyprávěla například o svém prvním setkání s Justinem Bieberem, dozvíš se však i množství dalších informací.

Doporučeno
Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) 21. srpna 2019 18:05

Billie Eilish před několika dny dovršila dospělosti, a tak můžeme očekávat, že se tato skutečnost projeví i na jejím chování a vystupování na veřejnosti. Už dříve avizovala, že má v plánu se více odhalovat, takže můžeme očekávat i změnu v jejím módním vkusu. Přesto se fanoušci nemusejí bát, že by ji dospělost zasáhla po povahové stránce.

Domů
Sdílet
Diskuse