Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2019 14:34
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na internet unikly snímky fotoaparátu iPhonu 12. Mohl by mít až čtyři objektivy

TECH
Uložit Uložené

Apple chce vylepšit stabilizaci obrazu přidáním dalšího fotoaparátu.

Nejnovější informace o chystaném iPhonu 12 nasvědčují, že se bude Apple snažit zapracovat v první řadě na stabilizaci obrazu, informuje Tom's Guide. Tu sice do velké míry nabízí i nyní, týká se však výhradně širokoúhlého objektivu a teleobjektivu. V roce 2020 bychom se měli dočkat stabilizace i u ultraširokého objektivu.

Z nejnovějších záběrů, které unikly na veřejnost, vyplývá, že příští iPhone by měl přinést další speciální 3D senzor, který by měl pomoci reálněji snímat hloubku objektů. Zlepšit by se mohly například portrétní fotografie, zároveň může být novinka efektivně využitelná i u rozšířené reality, kterou nejlepší časy teprve čekají.

Doporučeno
Nadcházející iPhone 12 má přinést 5G, displej s podporou 120 Hz a menší výřez Nadcházející iPhone 12 má přinést 5G, displej s podporou 120 Hz a menší výřez 21. listopadu 2019 16:55

Kromě fotoaparátů očekáváme i novinku spojenou s rozměry. Zdroje portálu DigiTimes tvrdí, že bychom se měli dočkat dvou provedení – 6,1" a 6,7".

Nový iPhone by měl přinést i plnou podporu sítí 5G a displej s obnovovací frekvencí 120 Hz, díky kterému bude scrollování i hraní her ještě příjemnější. Očekáváme univerzální USB-C konektor.

Na internet unikli zábery fotoaparátu iPhone 12. Mohol by mať až štyri objektívy
Na internet unikli zábery fotoaparátu iPhone 12. Mohol by mať až štyri objektívy Zdroj: PhoneArena
Domů
Sdílet
Diskuse