Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2019 15:11
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Seriálový Zaklínač donutil hráče opět zapnout Witchera, na Steamu má hra nejvíce hráčů od roku 2016

TECH
Uložit Uložené

Dlouho očekávaný seriál od Netflixu je online.

Seriálový Zaklínač je konečně online, naše dojmy z prvního dílu jsme shrnuli do krátkého článku. Výhodou a nevýhodou seriálů od Netflixu je to, že všechny epizody vycházejí najednou. Nemáš tedy možnost nechat si „uležet v hlavě“ momenty, co se v jednotlivých částech odehrálo a zhltneš seriál za jeden či dva dny.

Doporučeno
Jaký je Zaklínač na Netflixu? Po prvním dílu můžeme říci, že brutální a věrný knižní předloze Jaký je Zaklínač na Netflixu? Po prvním dílu můžeme říci, že brutální a věrný knižní předloze 20. prosince 2019 16:41

Tak či onak, Zaklínač na sebe přitahoval pozornost několik měsíců. Jak se zhostí hlavní role Henry Cavill, jak celý seriál vypálí a zda budou fanoušci spokojeni. Reakce se různí, ale povětšinou jsou kladné. No a ti, kteří si nejsou jisti, si zřejmě otevřou knihu či zahrají hru, aby si osvěžili paměť.

Domů
Sdílet
Diskuse