Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2020 10:04
Čas čtení 0:43
Daniel Mikolášik

SUV v plné rychlosti vyletělo z útesu do oceánu. Kamera protijedoucího auta zachytila záběry jako z filmu

NEWS
Uložit Uložené

Auto jakoby se propadlo pod zem. Policisté po něm stále pátrají.

Záběry jako z akčního filmu se podařily zaznamenat na tzv. dash cam v automobilu řidiče jedoucího podél pobřeží v San Mateo County v Kalifornii. Kamera totiž úplnou náhodou zachytila ​​moment, kdy protijedoucí SUV v plné rychlosti vylétlo z útesu přímo do oceánu.

Jak informuje ABC News, tmavé SUV vyletělo do zátoky Gray Whale Cove. Předpokládá se, že dopadlo z výšky 30 až 45 metrů. Kalifornská policie uvedla, že automobil se zřítil do vody, která byla podle odhadu hluboká 9 až 12 metrů. Auto i jeho majitele dosud stále hledají a pátrání jim komplikují nepříznivé podmínky související s terénem.

Doporučeno
SUV narazilo do kamionu, zůstalo zaklíněné: Šofér si toho nevšiml a auto za sebou táhl ještě 3 kilometry SUV narazilo do kamionu, zůstalo zaklíněné: Šofér si toho nevšiml a auto za sebou táhl ještě 3 kilometry 26. listopadu 2019 9:49

„Je obtížné zodpovědně určit, co se v tom momentě přesně stalo. Nedisponujeme žádnými informacemi, viděli jsme stejné video jako ostatní. Těžko říct, zda to bylo úmyslné nebo zda to byla nehoda. Bereme v úvahu různé možnosti. Věříme, že auto se ponořilo do vody,“ vyjádřil se kalifornský policejní důstojník Bert Diaz.

Policistům se podařilo objevit stopy po pneumatikách na útesu a části automobilu v Tichém oceánu. Stále však není jasné, zda to souvisí s hledaným vozidlem. Dosud není jasné, kolik cestujících se nacházelo v SUV a proč došlo k nehodě.

Doporučeno
REFRESHER+ s 50% novoroční slevou REFRESHER+ s 50% novoroční slevou 1. ledna 2020 5:43
Domů
Sdílet
Diskuse