Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2019 9:49
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

SUV narazilo do kamionu, zůstalo zaklíněné: Šofér si toho nevšiml a auto za sebou táhl ještě 3 kilometry

NEWS ČÍNA
Uložit Uložené

Kuriózní příběh z Číny zachytila i kamera na silnici.

Tomu říkáme štěstí! Přestože řidič SUV v jedné z čínských provincií za volantem podlehl únavě a se zavřenýma očima narazil do zadní části kamionu, nikomu se nic nestalo. Nehoda ale nekončila nárazem: řidič kamionu si ničeho nevšiml a vesele pokračoval v cestě ještě několik kilometrů. Píše TV Markíza.

Zastavili ho další řidiči

Řidič SUV narazil do kamionu před sebou během mikrospánku, probudila ho až nehoda. Auto ale zůstalo zaklíněné a řidič kamionu si toho nevšiml. Malé auto tak za sebou táhl ještě tři kilometry. Zastavil, až když ho předjel a vybrzdil jiný řidič. Nikomu se naštěstí nic nestalo.

Doporučeno
Leopoldovského dozorce při útěku bodli do srdce, ten se ale dále bránil, vzpomíná na útěk vězňů bývalý vyšetřovatel Leopoldovského dozorce při útěku bodli do srdce, ten se ale dále bránil, vzpomíná na útěk vězňů bývalý vyšetřovatel 23. listopadu 2021 10:30

Řidič SUV později přiznal, že řídil 8 hodin bez přestávky a kvůli únavě ho zastihl mikrospánek. Policie ho pokárala a vypsala mu pokutu. Ne nadarmo se doporučuje, aby si lidé usedali za volant odpočatí. 

Pusť si video, na kterém je vidět SUV zaklíněné v zadní části kamionu

Domů
Sdílet
Diskuse