Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. ledna 2020 21:22
Čas čtení 1:18
Daniel Mikolášik

Influencerka nabízí své nahé fotky každému, kdo přispěje v boji proti požárům v Austrálii alespoň 10 dolarů

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Shromáždila již více než 100 tisíc dolarů.

Na katastrofální situaci v Austrálii, kde poslední týdny úřadují ničivé požáry, se snaží poukazovat i mnohé známé a vlivné osobnosti. Ozvaly se například sestry Kardashianky, ale i Pink, která dodala, že sama přispěla částkou půl milionu dolarů.

Doporučeno
Australanka sdílela fotku svého otce, který hasí požáry v zemi. Tvrdí, že spal jen 5 minut a už nemůže bojovat Australanka sdílela fotku svého otce, který hasí požáry v zemi. Tvrdí, že spal jen 5 minut a už nemůže bojovat 5. ledna 2020 19:15

Do šíření povědomí o této závažné problematice se zapojila i americká influencerka Kaylen Ward. Jak informuje portál Unilad, instagramová modelka již shromáždila více než 100 tisíc dolarů poté, co nabídla, že každému, kdo přispěje minimálně 10 dolarů v boji s požáry v Austrálii, pošle do soukromé zprávy své nahé fotky.

Influencerka své nahotinky prodávala už v minulosti. Řekla, že doufá, že její stáli zákazníci rádi pomohou vysbírat peníze, zejména, když se jedná o tak důležitou věc. Lidé měli podle jejích pravidel přispět jakékoli legitimní charitativní organizaci, která pomáhá v boji proti ničivým požárům minimálně 10 dolarů a potvrzení o platbě jí poslat do soukromého chatu.

Pár minut na to, co s nápadem veřejně přišla, ji už stovky lidí, především mužů, bombardovali zprávami o tom, že už přispěli. Kaylen uvedla, že už jí přišlo přibližně 20 tisíc zpráv a dala si tu námahu, aby každou zkontrolovala, a pokud byla v pořádku, poslala svou nahou fotku.

Vyjádřila se, že doufala, že díky svému zevnějšku vysbírá pár tisíc dolarů, ale absolutně nečekala, že během jednoho jediného dne se jí podaří vysbírat více než 100 tisíc a zpráv o tom, že lidé přispěli, stále přibývá.

Podpořit zvířata v nouzi může každý z nás. Stačí jít na stránku neziskové organizace a vyplnit základní údaje. Samozřejmě, ne každý si může dovolit přispět třímístnou částkou, je ale třeba si uvědomit, že i pár korun může pomoci k budoucnosti naší planety.

Domů
Sdílet
Diskuse