Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2020 19:23
Čas čtení 0:43
Vl Mi

Tenista od podavačky míčů chtěl, aby mu oloupala banán. Rozhodčí to zatrhl s tím, ať si ho oloupe sám

SPORT AUSTRALIAN OPEN TENIS
Uložit Uložené

Kuriózní moment se udál na Australian Open.

Australian Open je v plném proudu, favorité zatím nezaváhali. Po třech setech postoupil v sobotu i francouzský tenista Elliot Benchetrit. První set sice proti Popkovi z Kazachstánu sice prohrál 4:6, ale další dva sety zvládl 6:2 a 6:3 a postoupil z kvalifikace. Lidi ale zaujalo nejen jeho vítězství, ale také moment, který se udál během zápasu.

Doporučeno
10 nejlepších zápasů UFC hvězdy Jiřího Procházky 10 nejlepších zápasů UFC hvězdy Jiřího Procházky 28. listopadu 2022 9:30

Jednadvacetiletý Francouz požádal podavačku míčů, aby mu oloupala banán. V tom ji ale okřikl rozhodčí John Blom, a tak si tenista musel ovoce oloupat sám. Následně si vyměnili pár slov a banán nakonec skončil v tašce.

Video se objevilo na Twitteru, někteří mladíka kritizovali za jeho chování a nazvali ho primadonou. 

Je ale třeba se na situaci podívat i z druhé strany, tenista měl kolem prstů leukoplast a s loupáním mohl mít problém, proto požádal dívku o pomoc. Koneckonců, když mu podavačka ovoce vrátila, chtěl si banán „načít“ zuby.

Reagoval už i profil se jménem tenisty, není však ověřen. Na zmíněné sociální síti napsal, že video zavádí a nereflektuje, co se skutečně stalo. „Chudáci, sociální média posunula stupiditu na nový level,“ napsal.

CNN požádalo o stanovisko organizátory turnaje, zatím čekají na odpověď.

Domů
Sdílet
Diskuse