Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2020 17:13
Čas čtení 0:36
Vl Mi

Zpěvák zemřel přímo na pódiu. Promiňte, řekl publiku těsně před smrtí

NEWS
Uložit Uložené

Fanoušci Davida Olneye si užívali folklorní koncert. Zpěvák zničehonic přestal hrát na kytaru a lidem se omluvil.

Folkový zpěvák a skladatel David Olney zemřel během víkendu na pódiu, koncertoval na Floridě, bylo mu 71 let. Některá média včetně ABC uvádějí, že dostal infarkt. 

„David hrál píseň. Najednou přestal a řekl: ‚I'm sorry‘ a sklonil bradu na hruď,“ řekl jeho kolega zpěvák a skladatel Scott Miller, který s ním vystupoval. „Nikdy nehodil kytaru ani neshodil židli. Bylo to jemné, jako byl on sám.“

Doporučeno
Nejhorší módní trendy uplynulého desetiletí. Tepláky v ponožkách, véčkový výstřih a oplechované kšiltovky Nejhorší módní trendy uplynulého desetiletí. Tepláky v ponožkách, véčkový výstřih a oplechované kšiltovky 15. ledna 2020 9:06

V té době byla na pódiu zpěvačka Amy Rigby. „Byl velmi klidný, seděl vzpřímeně, měl kytaru, nosil nejkrásnější klobouk a krásnou rezavou bundu,“ napsala na Facebooku. „Chci jen, abychom si to pamatovali tak půvabné a důstojné, jak to skutečně bylo. Na první pohled se zdálo, že jen odpočívá,“ napsala.

Spevák zomrel priamo na pódiu. Prepáčte, povedal publiku tesne pre smrťou
Zdroj: FB/David Olney

Lékaři v publiku muži už nedokázali pomoci. Když přijeli záchranáři, konstatovali smrt. 

„David byl milován a vysoce respektován všemi, kteří ho znali, včetně hudebníků a mnoha fanoušků,“ napsal Russell Carter, organizátor festivalu, na kterém David vystupoval.

Domů
Sdílet
Diskuse