Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2020 16:00
Čas čtení 0:48
Vojtěch Vanda

Na Netflixu bude většina filmů od studia Ghibli. Postupně budou přidávány od února

NEWS
Uložit Uložené

Nejen zanícení fanoušci Hajaa Mijazakiho tuto novinku určitě ocení.

Jak nás informoval Netflix ve své tiskové zprávě, filmy studia Ghibli se ve třech vlnách začnou objevovat na jeho platformě. Zároveň se prý připravuje dvojice nových snímků. Do budoucna by se tvorba japonského studia se měla nakonec nacházet na streamovací službě HBO Max. Ale to nás prozatím nemusí tížit.

Doporučeno
10 nejlepších filmů Hajaa Mijazakiho 10 nejlepších filmů Hajaa Mijazakiho 21. dubna 2019 1:24

Od 1. února můžete na Netflixu zhlédnout filmy Laputa: Nebeský zámek, Můj soused Totoro, Doručovací služba čarodějky Kiki, Vzpomínky jako kapky deště, Porco Rosso, Umi ga kikoeru a Příběhy ze Zeměmoří.

První březen by měl navázat snímky Naušika z Větrného údolí, Princezna Mononoke, Naši sousedé Jamadovi, Cesta do fantazie, Království koček, Arrietty ze světa půjčovníčků, Příběh o princezně Kaguje.

Posledním datem by měl být první duben, který s sebou přinese Heisei tanuki gassen ponpoko, Šepot srdce, Zámek v oblacích, Ponyo z útesu nad mořem, Kokurikozaka kara, Zvedá se vítr a Léto s Marnie.

Zda Netflix o svou nově nabytou filmovou kolekci ze světa anime pohádek přijde, se zpřístupněním HBO Max do celého světa, není zatím jasné. Každopádně, než se tato služba v Evropě objeví, měli bychom mít k dispozici všech 21 filmů na této platformě. K snímkům budou také k dispozici titulky přeložené do 28 světových jazyků, je tedy velká šance, že o zážitek v mateřštině nepřijde ani český divák.

Domů
Sdílet
Diskuse