Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2020 10:13
Čas čtení 0:42
Daniel Mikolášik

Brazílčan Neymar predviedol úsmevnú prihrávku zadkom, internet sa na netradičnej asistencii zabáva

SPORT
Uložit Uložené

Počas ligového pohára sme mali možnosť vidieť skutočne bizarnú parádičku.

Vo včerajšom zápase francúzskeho pohára medzi klubmi Paris Saint-Germain FCStade Reims došlo k pravdepodobne najvtipnejšej prihrávke sezóny. Postaral sa o ňu 27-ročný brazílsky útočník Neymar. Ten je síce známy svojou technikou, tentokrát mu však k nahratiu lopty dopomohol zadok.

Ako informuje Sportbible, internet sa zabáva na pomerne bizarnej a nečakanej asistencii Brazílčana, ktorý pri prihrávke vystrčil zadok a nasmeroval tak loptu svojmu spoluhráčovi. Útočníka lídra francúzskej ligy fanúšikovia na sociálnych sieťach za jeho zákrok vyzdvihujú do nebies.

Doporučeno
Ronaldo a Dybala se samou radostí z gólu chtěli obejmout, náhodou se místo toho políbili Ronaldo a Dybala se samou radostí z gólu chtěli obejmout, náhodou se místo toho políbili 21. ledna 2020 15:26

„Neymar ponížil súpera svojou prihrávkou zadkom. Áno, počuli ste správne! Skur**ená prihrávka zadkom,“ píše jeden z užívateľov Twitteru. Pridávajú sa aj ďalší, ktorí ho za jeho výkon obdivujú.

Aj napriek tomu, že Paríž hral vonku, na súperovom štadióne dokázal zvíťaziť pomerne jednoznačne 3:0.

Domů
Sdílet
Diskuse