Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
14. dubna 2024 7:53
Čas čtení 0:38
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Jiří Procházka v UFC rozpoutal peklo. Rakiće zdemoloval v druhém kole a řekl si o pás šampiona

VIDEO: Jiří Procházka v UFC rozpoutal peklo. Rakiće zdemoloval v druhém kole a řekl si o pás šampiona
Zdroj: Poskytnuto managementem Jiřího Procházky
SPORT BOJOVÉ SPORTY JIŘÍ PROCHÁZKA MMA UFC
Uložit Uložené

Z jubilejního turnaje UFC 300 se vrací český samuraj Jiří Procházka jako vítěz. Rodák z Hostěradic na světovém kolbišti dominoval.

Jiří Procházka se na ostře sledovaném turnaji utkal s rakouským bojovníkem Aleksandarem Rakićem, který se do klece vrátil po dvouleté pauze.

Od začátku napínavý zápas se dočkal rozuzlení v druhém kole, kdy Procházka dostal svého soupeře pod tlak, zasypával jej tvrdými údery a u pletiva jej trefil kolenem do hlavy. Viditelně otřesený Rakić se snažil vzdorovat a od českého bijce utéct, Procházka jej ale stáhl k zemi, kde jej následně ukončil.

jiří procházkajiří procházkajiří procházkajiří procházka
Zobrazit galerii
(6)

Rakić si před zápasem neodpustil několik ostrých poznámek na adresu Procházky. Český bojovník v našem rozhovoru zmínil, že jako osobnost u něj Rakušan ztratil respekt. Po boji si však bojovníci prokázali vzájemný respekt.

Po zápase si Procházka řekl o šanci zabojovat o pás v polotěžké váze. V minulosti již šampionem této divize byl, kvůli zranění se však opasku vzdal. Držitelem pásu šampiona je aktuálně Procházkův přemožitel Alex Pereira, který titul na turnaji UFC 300 obhájil, když svého soupeře Jamahala Hilla ukončil v prvním kole.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený UFC (@ufc)

Domů
Sdílet
Diskuse