Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Pražský Barcamp.
20. února 2020 13:33
Čas čtení 1:07
Vojtěch Vanda

Jak udělat z domácího úkolu největší lifestylové médium? Přijď na naši přednášku!

KULTURA
Uložit Uložené

Nikita a Vítek z našeho týmu ti vysvětlí, co dělat, když si chceš založit vlastní úspěšné médium.

Rád se nás na Instagramu ptáš, jak REFRESHER funguje, kde sídlí, kdo všechno je členem týmu a jak to u nás vlastně funguje. Nyní budeš mít jedinečnou příležitost si něco o nejlepším lifestylovém online magazínu v Česku a na Slovensku zjistit na vlastní oči a uši.

Jsme součástí hlasování o blok přednášek Pražského Barcampu, ve kterém se dozvíš nejen to, jak začít úspěšný byznys od nuly a jak uspět v práci, ale i to, jak bys měl využívat odpočinek jako nástroj produktivity nebo co to je virtuální trénink v McDonald's jako moderní forma vzdělávání.

Doporučeno
Podcast: Proč je Yzomandias a jeho label Milion+ tak úspěšný? Podcast: Proč je Yzomandias a jeho label Milion+ tak úspěšný? 19. února 2020 19:21

Proto si můžeš zapsat do deníčku, že v sobotu 28. března od 8:00 hodin už něco máš. Konkrétně se budeš nacházet v prostorách budovy Microsoft na Vyskočilově v Michli na Praze 4

My budeme jen rádi, když nás podpoříš v hlasování, které začíná ve čtvrtek 19. února. Pražský Barcamp totiž nejprve přijímá přihlášky zájemců o přednášky a následně nechává diváky rozhodovat o tom, koho si budou chtít poslechnout. Momentálně se o možnost vystoupit uchází 48 přednášejících. Takže díky za tvůj hlas!

A pro koho bude naše prezentace? Pro všechny, ale hlavně pro ty, „kteří jsou fresh a baví je psaní, sociální sítě i video content. Pro ty, kdo chtějí pracovat v médiích. V publiku bys ale neměl chybět, i pokud tě zajímá, jak z nuly vybudovat vlastní projekt a pokořit pochybnosti i tlak okolí, že ‚to nejde‘.“ Náš výstup bude trvat 30 minut.

Kromě nás se o možnost vystoupení uchází mimo jiných také Libor Pyskatý z McDonald's, Tomáš Kazatel ze Seznamu nebo Georgia Hejduková z projektu Zastavme šikanu. O zajímavé vystupující tedy rozhodně nebude nouze. A navíc můžeš ty sám rozhodnout o tom, koho si přijdeš poslechnout. 

Přednáška je pro všechny zdarma, stačí se pouze zaregistovat. Neměl bys ale otálet, protože lístky rychle mizí.  Rádi tě uvidíme!

Domů
Sdílet
Diskuse