Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2020 17:47
Čas čtení 1:08
Ondřej Jarůšek

Call of Duty: Warzone hraje přes 15 000 000 hráčů. Pomohla tomu pravděpodobně karanténa

TECH KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Hráči si krátí čas u Call of Duty: Warzone.

Hra Call of Duty: Warzone zažila takřka ihned po uvedení na trh obrovský přísun hráčů. Jen několik dní poté, co byla minulý týden oficiálně vydána, se do titulu pustilo více než 15 milionů hráčů z celého světa. Tímto obdivuhodným číslem se tvůrci pochlubili na oficiálním twitterovém účtu.

Doporučeno
Výživová poradkyně Petra: Před koronavirem tě zázvor či vitamín C neochrání Výživová poradkyně Petra: Před koronavirem tě zázvor či vitamín C neochrání 14. března 2020 9:43

Za masivní zájem může hra vděčit hned několika faktorům. Zaprvé se jedná o záživný battle-royal žánr, který je v posledních letech v kurzu a těší se velké popularitě. Dále za to může skutečnost, že je pro všechny hráče zdarma. A nemalou roli jistě sehrálo i to, že v celé řadě zemí je v současnosti nařízena karanténa kvůli šířícímu se koronaviru SARS-CoV-2.

Lidé jsou motivováni k tomu, aby neopouštěli svá bydliště, pokud to není nezbytně nutné. Sociální izolace je totiž jedním z hlavních klíčů, jak nákazu co nejvíce zpomalit. Přebytek volného času proto mnozí řeší například právě hraním her a titul jako Call of Duty: Warzone jim poskytne dlouhé hodiny zábavy, aniž by utratili jakékoliv peníze.

Call of Duty: Warzone nabízí dva herní režimy, ve kterých proti sobě soupeří až 150 hráčů najednou. Ti jsou společně vypuštěni na rozlehlou mapu, která se ale postupem času pomalu zmenšuje a vítězem se stává ten hráč, kterému se v bitvě s ostatními podaří přežít jako poslednímu.

Hra je součástí loňského titulu Call of Duty: Modern Warfare, ten si ovšem hráči kupovat nemusí a Warzone si mohou pustit i bez něj. Hrát můžeš na PS4, Xbox One nebo PC. Titul aktuálně testujeme i my a v blízké době se můžeš těšit na naši recenzi

Doporučeno
Tipy na přežití karantény a práce z domu. Jak se z toho nezbláznit, kde sehnat filmy zadarmo a co určitě nedělat Tipy na přežití karantény a práce z domu. Jak se z toho nezbláznit, kde sehnat filmy zadarmo a co určitě nedělat 17. března 2020 11:44
Domů
Sdílet
Diskuse