Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2020 8:43
Čas čtení 1:00
Viktor Kniš

Unikla nahrávka mezi Kanyem Westem a Taylor Swift. Kdo celé roky lhal?

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Dvojice slavných hudebníků se do konfliktu dostala ještě před několika lety. Nyní jsme se dočkali nahrávky, která hodně vysvětluje.

Taylor Swift a Kanye West mají bohatou společnou historii, spojuje se však hlavně s negativními událostmi. Raper ji během kariéry zesměšnil hned několikrát a kromě scénky na předávání cen VMA jí poslal vzkaz i na jedné ze svých skladeb: „So it says 'To all my Southside niggas that know me best/I feel like Taylor Swift might owe me sex, I made that bitch famous.“

Když písnička v roce 2016 vyšla, Taylor Swift vydala oficiální stanovisko, ve kterém Kanyeho kritizovala a nazvala ho člověkem, který nesnese představu, že by jakákoli žena byla lepší než on. Později Kanyeho manželka Kim Kardashian na Snapchatu zveřejnila část telefonátu, ve kterém Yeezus telefonuje se zpěvačkou a oznamuje jí, že napsal tento text a chystá se ho vydat. Dnes již víme, že její neřekl celou pravdu, ale jen přibližně polovinu, resp. dvě třetiny.

Domů
Sdílet
Diskuse