Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2020 16:20
Čas čtení 0:30
Ondřej Jarůšek

Co doma dělá Ektor, Smack, Marpo nebo Maniak a co by řekli koronaviru, kdyby to byl člověk?

REFRESHER KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Připravili jsme pro tebe nové video, ve kterém se dozvíš, co doma dělají známí rapeři.

Českou republikou se šíří nový druh koronaviru SARS-Cov-2, kterým se již nakazilo více než tisíc lidí, nezbývá nám tedy nic jiného, než respektovat všechna opatření, zavřít se doma a ideálně vůbec nevycházet ven. To samozřejmě platí i pro známé osobnosti, které jsme se rozhodli oslovit, abychom zjistili, jak tyto dny prožívají a co dělají.

Ve videu, kterým tě provede náš moderátor Maty, jsme se spojili s Marpem, Maniakem, Smackem a Ektorem. Ti nám řekli, zda a jak moc jim současná nařízení zasáhla do života, jak tráví čas a mají pro tebe i několik dobrých rad a tipů, jak bys tento čas mohl dobře využít i ty. V neposlední řadě jsme se však dozvěděli i to, co udělají jako první, až bude zdravotní krize bude za námi. Příjemnou zábavu.

Doporučeno
Podcast: Nudíš se? Poradíme ti, co (ne)dělat v karanténě, abys ji přežil v klidu Podcast: Nudíš se? Poradíme ti, co (ne)dělat v karanténě, abys ji přežil v klidu 18. března 2020 19:14
Domů
Sdílet
Diskuse