Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2020 19:14
Čas čtení 0:39
Vojtěch Vanda

Podcast: Nudíš se? Poradíme ti, co (ne)dělat v karanténě, abys ji přežil v klidu

PODCASTY KORONAVIRUS
Uložit Uložené

I přes bojové podmínky, se kterými se musíme v posledních dnech všichni vyrovnávat, ti přínášíme nový díl podcastu.

Odebírej zdarma na: Spotify, Google Podcasty a Apple Podcasty

Ať už je koronavirus, nebo prší trakaře, ve středu je prostě čas na nový Freshnews podcast. Moderátor Martin Vévoda si do našeho vylidněného redakčního studia pozval hlavu marketingu a produkčního českého REFRESHERu Vítka Zacha, se kterým volným způsobem  prodiskutoval zásadní a nejpalčivější otázku posledních hodin: Co mám v karanténě dělat, abych ji ve zdraví přežil?

Kluci tak nějak probrali úplně všechno. Poví ti, kde se můžeš dívat na nejlepší filmy, ve kterých aplikacích se naučíš nové a užitečné věci a Martin ti dá efektivní lekci z time managementu. Také se dozvíš, které firmy se snaží v období šíření koronaviru lidem pomoci, jak se pořádně proti koronaviru chránit, a jak to vlastně je se šitím roušek, kterých je, jak určitě víš, úplný nedostatek.

REFRESHER pro tebe každý den připravuje o nákaze ty nejčerstvější novinky. Pokud máš tedy zájem si přečíst všechno z první ruky, sleduj vlákno s názvem Koronavirus, kde se dozvíš to nejdůležitější. Tak přejeme pěknou zábavu.

Doporučeno
Od moru ke koronaviru. Karanténa je nejúčinnějším lékem proti rozšiřování chorob už od 14. století Od moru ke koronaviru. Karanténa je nejúčinnějším lékem proti rozšiřování chorob už od 14. století 18. března 2020 16:35
Domů
Sdílet
Diskuse