Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2020 8:51
Čas čtení 0:24
Ondřej Jarůšek

Covid-19 si v Česku vyžádal už 62 obětí, celkem se nakazilo 4 475 lidí

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo nová čísla.

Ministerstvo zdravotnictví před krátkou chvílí na svých internetových stránkách zveřejnilo aktuální informace v souvislosti s pandemií koronaviru. Celkově u nás bylo potvrzeno 4 475 případů nákazy a provedeno u nás bylo již 80 304 testů. Onemocnění Covid-19 si vyžádalo 62 obětí a 78 lidem se podařilo uzdravit. 

Doporučeno
7 nejočekávanějších dubnových seriálů a filmů na HBO, Amazon Prime, Hulu, Apple TV+ a Quibi 7 nejočekávanějších dubnových seriálů a filmů na HBO, Amazon Prime, Hulu, Apple TV+ a Quibi 2. dubna 2020 14:12

Mezi posledními oběťmi koronaviru u nás jsou i dvě ženy z domova pro seniory v Michli. Ty zemřely v pražské Všeobecné fakultní nemocnici. 

Celosvětově má nový druh koronaviru SARS-CoV-2 na kontě již více než milion nakažených. Aktuálně se situace zřejmě nejvíce dramaticky vyvíjí ve Spojených státech, v zemi je více než 300 tisíc potvrzených případů. Prezident Donald Trump očekává, že příští týden v zemi velké množství lidí zemře.

Doporučeno
Teroristé z ISIS mají odejít z Evropy a dýcháme čistší vzduch. 10 pozitiv, která přinesl koronavirus Teroristé z ISIS mají odejít z Evropy a dýcháme čistší vzduch. 10 pozitiv, která přinesl koronavirus 30. března 2020 12:35
Domů
Sdílet
Diskuse