Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2020 19:25
Čas čtení 0:30
Ondřej Jarůšek

Dnes se v Česku uzdravilo více než 100 lidí s koronavirem

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministerstvo zveřejnilo nové statistiky.

Ministerstvo zdravotnictví před krátkou chvílí na svých internetových stránkách zveřejnilo aktuální statistiky o šíření nového druhu koronaviru v České republice. Dosud byla nákaza prokázána celkem u 6 111 lidí a počet obětí vzrostl na 161, od rány tak přibylo 14 mrtvých. Pozitivní jsou však počty uzdravených, kterých je nyní 642 (od rána jich přibylo 115).

Doporučeno
Restaurace a kadeřnictví se otevřou 25. května. Přijímací zkoušky na střední školy proběhnou v červnu Restaurace a kadeřnictví se otevřou 25. května. Přijímací zkoušky na střední školy proběhnou v červnu 14. dubna 2020 17:51

Webové stránky věnované statistikám o onemocnění Covid-19 dnes k večeru ministerstvo zdravotnictví doplnilo mimo jiné o nové informační karty. Od nynějška tak stránky ukazují například i to, kolik lidí je u nás aktuálně koronavirem nakaženo (v počtech tedy nejsou započítáni uzdravení pacienti a ti, kteří nemoci podlehli). V tuto chvíli je u nás tedy přesně 5 308 nakažených. 

Nově se dozvídáme i to, kolik pacientů s koronavirem je aktuálně hospitalizováno. Takových osob je u nás nyní přesně 428. Celkově u nás bylo provedeno 131 542 laboratorních testů.

Doporučeno
Jak se pandemie koronaviru podepsala na sexuálním průmyslu v Česku? Jak se pandemie koronaviru podepsala na sexuálním průmyslu v Česku? 10. dubna 2020 12:35
Domů
Sdílet
Diskuse