Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2020 10:14
Čas čtení 0:56
Ondřej Jarůšek

Tito bojovníci z Česka a Slovenska se na turnaji Oktagon Underground poperou o více než 200 000 korun

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

V květnu se fanoušci dočkají dalších tvrdých zápasů.

Domácí organizace smíšených bojových umění Oktagon MMA odhalila jména dalších bojovníků, kteří se objeví na očekávaném květnovém turnaji Oktagon Underground. Po odtajnění bojovnic ženské pyramidy, v jejímž čele stojí bývalá UFC zápasnice Lucie Pudilová, se nám naskýtá pohled na zápasníky do 70 kilogramů, kteří se poperou o 8 000 eur (v přepočtu přes 200 000 korun).

Doporučeno
Bude to epické: Kdo si z unikátního turnaje Oktagon Underground odnese balík peněz? Bude to epické: Kdo si z unikátního turnaje Oktagon Underground odnese balík peněz? 25. dubna 2020 19:29

„V kategorii do 70 kg se přihlásilo tolik bojovníků, že bychom neposkládali dvě, ale rovnou čtyři pyramidy. Je to především mix mladého talentu, který je jak v Čechách, tak na Slovensku, ale nechybí ani zkušení šampioni a velké persony,“ řekl o bojovnících Ondřej Novotný, jeden ze spoluzakladatelů organizace. 

Domů
Sdílet
Diskuse