Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2020 8:02
Čas čtení 0:46
Daniel Mikolášik

Jaké je to být papežem? V novém simulátoru hraješ za Svatého otce, vozíš se v papamobilu či sloužíš mše ve Vatikánu

TECH
Uložit Uložené

Pokud ti bude chybět energie, stačí, když se pomodlíš.

Ještě koncem minulého roku vývojáři ze SimulaM představili poměrně bizarní, ale zato realistický open-world simulátor, ve kterém se hráč ocitne v těle Ježíše Krista, uzdravuje nemocné, chodí po vodě nebo dokonce rozmnožuje ryby.

Doporučeno
V novém biblickém simulátoru hraješ za Ježíše Krista, uzdravuješ nemocné, chodíš po vodě a rozmnožuješ ryby V novém biblickém simulátoru hraješ za Ježíše Krista, uzdravuješ nemocné, chodíš po vodě a rozmnožuješ ryby 8. prosince 2019 15:35

Tentokrát na Steam přidalo studio Ultimate Games S.A. videohru s podobnou tématikou, avšak v této hře od vývojářů z Majda Games si vyzkoušíš, jaké je to být samotnou hlavou katolické církve – papežem.

Ve hře Pope Simulator budeš čelit problémům moderního světa v roli Svatého otce. Tvým úkolem bude zvládnout tuto náročnou funkci se vším, co to obnáší. V rámci simulátoru žehnáš lidem, sloužíš mše, setkáváš se se světovými lídry a staráš se o věřící po celém světě.

Doporučeno
10 nejlepších herních klasik, které ti zkrátí čas v karanténě 10 nejlepších herních klasik, které ti zkrátí čas v karanténě 17. dubna 2020 12:32

Dokonce si můžeš užít jedinečný výhled ze slavného vatikánského balkonu či jízdu v legendárním papamobilu. Ve hře zažiješ i množství strategie při rozhodování o budoucích krocích církve. Hra sice ještě nemá určené přesné datum vydání, ovšem už teď si ji můžeš přidat na Steamu do wishlistu.

Podle ukázek to však vypadá na netradiční videohru se slušnou grafikou, zajímavými dialogy a neotřelou hratelností, tak uvidíme, kdy a zda vůbec někdy spatří světlo světa.

Podle popisu na Steamu budeš muset disponovat minimálně 64bitovým z Windows 7, procesorem Core i3-6100 a alespoň 8GB RAM.

Domů
Sdílet
Diskuse