Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2020 13:27
Čas čtení 0:42
Viktor Kniš

Tekashi si prý musel připlatit za ochranku, soud mu dovolil točit klipy pod jednou podmínkou

HUDBA
Uložit Uložené

6ix9ine se bude muset po kreativní stránce velmi snažit, aby své fanoušky nezklamal.

6ix9ine vydá 8. května první skladbu po přibližně 18 měsících, které strávil ve federální věznici.
 
Portál TMZ získal od zdrojů blízkých raperovi informace, jak jeho kariéra bude zatím vypadat. 6ix9ine by měl vystupovat v klipech údajně úplně sám, podle všeho si bude muset vizuál i režírovat a záběry budou vznikat výhradně u něj na zahradě.
 
Kromě pandemie je důvodem skutečnost, aby neprozradil svou lokalitu. A samozřejmě nesmíme zapomenout na fakt, že do 2. srpna bude mít raper na noze sledovací náramek, neboť oficiálně stále není na svobodě.

Doporučeno
Když o tobě někdo po víc než 10 letech mluví tímto způsobem, tak už je to osobní. Label pokračuje i bez Barracudy, říká Pastor Když o tobě někdo po víc než 10 letech mluví tímto způsobem, tak už je to osobní. Label pokračuje i bez Barracudy, říká Pastor 5. května 2020 18:29


V současnosti mu prý s natáčením pomáhají i členové ochranky a podle TMZ bychom se měli dočkat i backstage záběrů. Bulvární deník, který má prakticky od uvěznění exkluzivní informace z Tekashiho soukromí, dále specifikuje, že si raperova ochranka vyžádala více peněz za své služby.
 
6ix9ine údajně souhlasil, není však jisté, zda tak udělali kvůli dodatečným požadavkům rapera, nebo kvůli možnému zvýšenému nebezpečí. TMZ ještě informuje, že Tekashi je v karanténě se svou přítelkyní Jade. Prakticky je jediným člověkem z okolí rapera, který by mohl disponovat jakýmikoliv informacemi, jde však pochopitelně jen o dohady.

Domů
Sdílet
Diskuse