Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2020 20:23
Čas čtení 0:54
Dominik Vetrák

V Cyberpunku 2077 si budeš moci vytvořit postavu s obrovskými genitáliemi, prsy a jinými částmi těla

TECH
Uložit Uložené

ESRB ohodnotila Cyberpunk 2077 jako hru pro dospělé. Důvody jsou očividné.

Ratingová společnost ESRB ohodnotila Cyberpunk 2077 od tvůrců herního Zaklínače jako hru pro dospělé. V USA dostala rating M – Mature a v Evropě zase PEGI – 18. Důvody jsou zřejmé a každému již při oznámení hry bylo jasné, že nepůjde o nic pro děti. Ve hře je množství násilí, krve, užívání drog, dospělých témat, sexu, zabíjení, nadávek a podobně. Zaujala však informace o možnosti úpravy postavy.

Doporučeno
Brutální bojovka Mortal Kombat 11 vyráží dech novým trailerem. Hrát budeš moct za Robocopa a dostaneme rozšíření příběhu Brutální bojovka Mortal Kombat 11 vyráží dech novým trailerem. Hrát budeš moct za Robocopa a dostaneme rozšíření příběhu 6. května 2020 16:55

V Cyberpunku 2077 si totiž na začátku vytvoříš postavu, za kterou budeš hrát. Samozřejmostí je výběr pohlaví, no a vzhledem k tématice hry bude možné experimentovat s různými LGBTI elementy.

Domů
Sdílet
Diskuse