Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2020 8:37
Čas čtení 1:00
Matej Krajčovič

Karanténní opatření ve Velké Británii zakazují i sex mezi partnery, pokud nežijí v jedné domácnosti

ZAJÍMAVOSTI KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Od začátku června platí nová právní úprava. Je v ní však háček.

Počty nových nakažených klesají i ve Velké Británii, za pondělí tam identifikovali 1 570 nových nakažených, dosud největší přírůstek 8 681 pacientů byl v dubnu.

Od 1. června proto v zemi začal platit soubor nových pravidel, který již umožňuje například fungování vnějších tržišť, golfových hřišť nebo prodejen automobilů.

Doporučeno
Velký test piv do 10 korun: Víme, kterým značkám se rozhodně vyhnout a které neurazí a ulehčí tvé peněžence Velký test piv do 10 korun: Víme, kterým značkám se rozhodně vyhnout a které neurazí a ulehčí tvé peněžence 31. května 2020 16:51

Z čistě právního pohledu však nové nařízení zakazuje, abys měl sex s osobou, která nežije ve tvé domácnosti, tedy s náhodnou neznámou/neznámým, ale také svou přítelkyní nebo přítelem, píše Unilad. Důvodem je zřejmě trochu nešťastná formulace nařízení.

„Nikdo se nesmí účastnit sdružování na veřejnosti nebo na soukromém místě uvnitř, které sestává ze dvou nebo více osob.“
Domů
Sdílet
Diskuse