Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2020 16:33
Čas čtení 0:58
Vojtěch Vanda

Opilý muž si v Praze zavolal taxikáře, aby jej odvezl v jeho autě domů. Po cestě vytáhl zbraň a střílel

NEWS
Uložit Uložené

Nebezpečnou zkušenost má za sebou pražský taxikář, jehož klientem byl opilý a ozbrojený muž.

Měla to být pouze obyčejná jízda s opilým zákazníkem, ze které se nakonec vyvinula nebezpečná a život ohrožující situace. Nedělní projížďka Prahou se taxikáři těsně před půlnocí proměnila v kovbojku, když jej zákazník začal ohrožovat pistolí a následně vystřelil do vzduchu. Opilec následně sám sedl za volant a ujel. Policie jej ale nakonec dopadla.

Doporučeno
Čeští politici navštíví Tchaj-wan. V srpnu pojede Vystrčil, v říjnu Drahoš Čeští politici navštíví Tchaj-wan. V srpnu pojede Vystrčil, v říjnu Drahoš 9. června 2020 11:07

Ruzynští policisté zaznamenali nouzové volání od taxikáře v noci z neděle na pondělí. Byli přivoláni k muži, kterého, podle jeho slov, ohrožoval opilý muž s pistolí. Ten, nejspíše pro efekt, ještě dokonce vystřelil do vzduchu. Přitom se pro něj taxikář zastavil do restauračního zařízení, jak se dohodli, a následně jej vezl po pražském okruhu do místa bydliště.

Domů
Sdílet
Diskuse