Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2020 8:00
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

Od dnešních 12 hodin se Čechům otevřou hranice do Rakouska, Německa a Maďarska. Rozhodla o tom vláda

NEWS ANDREJ BABIŠ
Uložit Uložené

Otevřou se hranice s Rakouskem, Německem a i s Maďarskem

Už od dnešních 12 hodin budou moci občané České republiky vycestovat do Rakouska, Německa a také do Maďarska. Dnes ráno o tom informoval premiér Andrej Babiš.

„Při cestě do těchto zemí a zpět už nepožadujeme od našich občanů žádný test ani karanténu,“ napsal Babiš na Twitteru s tím, že omezení cestování na Slovensko vláda zrušila už ve čtvrtek.

V případě cest do sousedního Německa doporučuje ministr zahraničí Tomáš Petříček nejprve zavítat na internetové stránky Velvyslanectví České republiky v Berlíně, kde lidé naleznou podmínky a informace potřebné pro návštěvu této země.

Doporučeno
Velký test piv do 10 korun: Víme, kterým značkám se rozhodně vyhnout a které neurazí a ulehčí tvé peněžence Velký test piv do 10 korun: Víme, kterým značkám se rozhodně vyhnout a které neurazí a ulehčí tvé peněžence 31. května 2020 16:51
Domů
Sdílet
Diskuse