Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2020 16:34
Čas čtení 0:50
Dominik Vetrák

Dnes vychází nejlepší hra roku, The Last of Us: Part II. Co najdeš v Collector's Edition a proč by sis ji měl koupit?

TECH
Uložit Uložené

Tuto hru by si neměl nechat uniknout žádný gamer.

Po 7 letech od vydání The Last of Us vychází exkluzivně na PS4 pokračování s podtitulem Part II. Díky českým titulkům si naplno vychutnáš tento nezapomenutelný, emotivní, zdrcující a autentický příběh. Hru jsme si důkladně rozebrali v recenzi, jejíž čtení ti pravděpodobně zabere více času než singleplayer kampaně posledních her od EA.

Doporučeno
The Last of Us 2 tě emocionálně rozdrtí. Připrav se na nezapomenutelný zážitek v nejlepší hře, jakou jsi kdy hrál The Last of Us 2 tě emocionálně rozdrtí. Připrav se na nezapomenutelný zážitek v nejlepší hře, jakou jsi kdy hrál 12. června 2020 9:01

Hra si na Metacritic drží vynikající hodnocení 95/100, takže je jasné, že drtivá většina recenzentů byla omámena její kvalitou. Hejteři a homofobové opět prohráli, silný a trpělivě vyprávěný příběh vyhrál.

Distributor v Česku už stihl oznámit, že hra zaznamenává od půlnočního prodeje rekordní čísla a stane se tak nejprodávanější exkluzivitou od PlayStationu v obou zemích. Není se čemu divit, něco takového jsme v herním světě ještě nezažili.

Kdo zná úroveň studia Naughty Dog stojícího za hrou, ví, že svými výtvory vždy hráče posadí na zadek. I proto jsem si objednával sběratelskou edici (Collector's Edition), jakmile byla dostupná. Netrvalo dlouho a hned se také vyprodala. Níže se můžeš podívat, co všechno v ní můžeš najít.

Domů
Sdílet
Diskuse