Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2020 11:59
Čas čtení 1:00
Vojtěch Vanda

VIDEO: Já jsem otec stvořitel, váš čas vypršel, křičel na policisty muž v Praze. Další útočil prknem s hřebíky

NEWS
Uložit Uložené

Městští policisté v Praze měli perné dny.

Se dvěma psychicky nemocnými muži se museli před víkendem vypořádat městští policisté v Praze. Oba dva ohrožovali své okolí. První z nich máchal kolem sebe prknem s hřebíky, ve druhém případě muž narážel do policistů s vyceněnými zuby a do krve rozdrásanými dásněmi. Muži museli být zadrženi a následně převezeni na psychiatrii.

Doporučeno
Ega nachytali při natáčení vlastního klipu Trollin. Jak reagoval, když si myslel, že člena produkce napadli nožem? Ega nachytali při natáčení vlastního klipu Trollin. Jak reagoval, když si myslel, že člena produkce napadli nožem? 22. června 2020 8:38

První muž ohrožoval své okolí na Praze 7 v ulici Komunardů. V rukách měl prkno, ve kterém se nacházely zabodnuté hřebíky. Jednačtyřicetiletý nemocný muž útočil nejprve na hosty jedné restaurace, po příjezdu hlídky vzal útokem policisty. K jeho uklidnění bylo potřeba použít donucovacích prostředků.

Domů
Sdílet
Diskuse