Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. června 2020 14:24
Čas čtení 0:41
Daniel Mikolášik

Ruská influencerka byla jako 13letá znásilněna. Dítě, které čeká, chce vychovávat se svým 10letým partnerem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Budoucí mladá maminka se sice porodu obává, ale v tom, kdo bude dítě vychovávat, má už jasno.

Darja Sudnišnikova má na Instagramu aktuálně více než 115 tisíc followerů. Pochází z Ruska a je jí 14 let. Před pár měsíci, když jí bylo 13, se stala obětí znásilnění. V současnosti je v pokročilém stadiu těhotenství. Rozhodla se, že si dítě nechá a vychovávat ho bude se svým teprve desetiletým partnerem, informuje britský bulvár The Sun.

Mladá Ruska a budoucí maminka se kvůli otěhotnění v tak útlém věku stala instagramovou hvězdou. Na sociální síti sdílí fotografie svého těhotenského břicha či zamilované příspěvky se svým o 4 roky mladším přítelem Ivanem.

Tvrdí, že z očekávaného porodu má velký strach, ale přesto ho chce podstoupit. Trvá na tom, že syna bude vychovávat i s přítelem Ivanem. Když otěhotněla, objevila se dokonce v ruské televizní relaci, kde nejprve uváděla, že právě Ivan je biologickým otcem dítěte. Nakonec vyšlo najevo, že se stala obětí znásilnění jiného 16letého chlapce.

Důvodem jejího aktuálního strachu z porodu je i to, že ji museli náhle hospitalizovat v nemocnici v 31. týdnu těhotenství. „Těhotenství má i řadu nevýhod. Například ranní nevolnosti. Chodím těžko, jako medvěd,“ napsala na sociální síti. 

Ruská influencerka otehotnela ako 13-ročná. Dieťa chce vychovávať so svojím 10-ročným partnerom
Zdroj: Instagram/@uverdig_ivv
Domů
Sdílet
Diskuse