Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2020 14:29
Čas čtení 0:48
Adam Novosad

Sex během pandemie si užívejte přes glory hole, radí kanadské úřady. Budeš tak prý předcházet zbytečnému kontaktu s obličejem

NEWS KORONAVIRUS SEX
Uložit Uložené

Kanadské úřady objasňují, jak si během pandemie užívat bezpečný sex.

Ani pandemie koronaviru by lidi neměla odradit od sexuálních radovánek. Uvědomují si to i kanadské úřady, které proto na své webové stránce zveřejnili několik dobře mířených tipů a triků, jak si užít bezpečný sex, aniž bys své zdraví zbytečně vystavoval riziku nákazy.

Centrum pro kontrolu nemocí z kanadské provincie Britská Kolumbie aktualizovalo svou stránku zaměřenou na Covid-19 a lidem netrvalo dlouho, než si všimli, že mezi doporučeními pro bezpečný sex nepřibyly pouze klasické body jako omezovat líbání.

Sex počas pandémie si užívajte cez glory hole, radia kanadské úrady. Predchádzať tak budeš zbytočnému kontaktu s tvárou
Zdroj: Reddit

Na začátku bys podle centra měl s partnerem otevřeně komunikovat o tom, zda náhodou nepociťuješ symptomy koronaviru a zbytečně nikoho neohrožovat. Samozřejmostí je důkladná hygiena před i po sexu, ke které bys měl přidat mytí rukou horkou vodou po dobu 20 sekund.

Domů
Sdílet
Diskuse