Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2020 18:19
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

Neporažený šampion UFC Khabib Nurmagomedov jde do další bitvy! První zápas po smrti otce bude mít letos v říjnu

SPORT UFC
Uložit Uložené

Šéf UFC potvrdil další zápas neporaženého šampiona lehké váhy.

Neporažený šampion UFC v lehké váze Khabib Nurmagomedov zná datum svého dalšího zápasu. Znovu do klece se dagestánský zápasník postaví 24. října a o pás se jej pokusí obrat prozatímní šampion Justin Gaethje. Šéf organizace Dana White to před krátkou chvílí potvrdil pro CNN.

Khabib Nurmagomedov má za sebou obzvláště těžké období, a tak dosud visel otazník nad tím, jak se bude dále vyvíjet jeho kariéra. Před několika týdny totiž přišel o svého otce Abdulmanapa Nurmagomedova, který podlehl zdravotním komplikacím spojeným s nemocí covid-19.

„Bylo to pro něj velmi náročné. Jeho otec byl pro něj hrdina, miloval ho a byli si velmi blízcí, takže to neměl snadné,“ řekl Dana White.  Dle dostupných informací už je však Khabib zpátky v tréninkovém režimu.

Justin Gaethje se stal prozatímním šampionem letos v květnu (máj), když v pátém kolem uštědřil TKO Tonymu Fergusonovi. Očekávaný zápas s Khabibem jistě přiláká obrovské množství fanoušků, kteří budou chtít vidět, zda na trůn lehké váhy usedne nový král, anebo zda dagestánský „Orel“ opět potvrdí svoji pozici šampiona.

Doporučeno
Brutální začátky UFC: Šílené knockouty, obrovské váhové rozdíly a takřka žádná pravidla Brutální začátky UFC: Šílené knockouty, obrovské váhové rozdíly a takřka žádná pravidla 8. července 2020 11:03
Domů
Sdílet
Diskuse