Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2020 13:13
Čas čtení 0:53
Dominik Vetrák

Netflix má více nominací na Emmy než HBO. Ocenění ovládnou Ozark, Watchmen a Mandalorian

FILMY A SERIÁLY EMMY
Uložit Uložené

Nominace pro 72. ročník předávání cen Emmy byly rozdány.

Nominace pro 72. ročník předávání cen Emmy byly rozdány. Z hlediska televizních společností si jich nejvíce odnesl Netflix. Získal až 160 nominací, čímž překonal předchozí rekord HBO se 137. Netflixu se na Emmy každoročně daří více a více. Druhou nejúspěšnější stanicí bylo HBO (107 nominací), no a TOP 5 uzavíraly NBC (47), ABC (36) a FX (33).

Doporučeno
Recenze: The Old Guard tě ohromí akcí a skvělou Charlize Theron. Dolů ho táhne scénář a nezajímavé vedlejší postavy Recenze: The Old Guard tě ohromí akcí a skvělou Charlize Theron. Dolů ho táhne scénář a nezajímavé vedlejší postavy 15. července 2020 13:23

Z hlediska seriálů uspěla nejvíce podle očekávání geniální TV série Watchmen s 26 nominacemi. Hned za ní je komedie The Marvelous Mrs. Maisel (20), krimi drama Ozark (18), drama Succession (18), The Mandalorian (15), komedie Schitu's Creek (15), zábavný televizní pořad Saturday Night Live (15) a historické drama The Crown (13).

Menším překvapením je zařazení The Mandalorian do kategorie Outstanding Drama Series. V podstatě jde o kategorii pro nejlepší seriál a Mandalorian v ní bude soupeřit s takovými peckami jako Better Call Saul, The Crown, The Handmaid's Tale, Killing Eve, Ozark, Stranger Things a Succession.

Doporučeno
Recenze: 5. série Better Call Saul znovu dokazuje, že jde o nejlepší seriál současnosti Recenze: 5. série Better Call Saul znovu dokazuje, že jde o nejlepší seriál současnosti 23. dubna 2020 12:22

Jedním z největších překvapení je ignorace Boba Odenkirka a Rhea Seehorn za 5. sérii Better Call Saul. Nedostali ani nominaci. Nejlepším komediálním seriálem se stane některý z následujícího výběru: Dead to Me, Insecure, The Kominsky Method, What We Do in the Shadows, Curb Your Enthusiasm, The Good Place, The Marvelous Mrs. Maisel a Schitu's Creek.

Své první nominace na Emmy získali kromě jiných i Ramy Youssef (za seriál Ramy) a Zendaya (za Euphoria). Kompletní seznam nominovaných si můžeš prohlédnout zde. Ceny se budou odevzdat 20. září, galavečer bude moderovat Jimmy Kimmel.

Domů
Sdílet
Diskuse