Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2020 13:23
Čas čtení 2:12
Dominik Vetrák

Recenze: The Old Guard tě ohromí akcí a skvělou Charlize Theron. Dolů ho táhne scénář a nezajímavé vedlejší postavy

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jak se podařil nejnovější akční film od Netflixu?

The Old Guard se jevil jako zábavný akční film se sympatickým hereckým obsazením. Už od prvních trailerů bylo jasné, že půjde o jeden z těch dražších filmů, kdy se nešetřilo na tricích, lokacích a akci. Trochu mě však zamrzelo, že má film více než 2 hodiny.

Bylo jasné, že se kromě akce bude také hodně kecat, a tam to celé mohlo ztroskotat. Ztroskotalo na tom i Extraction s Chrisem Hemsworthem, akce však ten film povznesla na zcela jinou úroveň. Podařilo se to i The Old Guard?

Doporučeno
Hvězda nové vlny, kterou ocenil i Eminem, nyní vydává posmrtné album. Díky němu legenda Juice WRLDa nikdy nezemře (Recenze) Hvězda nové vlny, kterou ocenil i Eminem, nyní vydává posmrtné album. Díky němu legenda Juice WRLDa nikdy nezemře (Recenze) 15. července 2020 14:28


Film je o skupince nesmrtelných žoldáků. Někteří žijí už celá staletí, někteří déle, ale spojuje je jedno. Kromě sebe už nemají žádné blízké ani rodinu. Žijí ve světě nekonečných válek a útrap a rozhodli se, že s tím něco udělají. V průběhu let se tedy vycvičili na zabijácké stroje. Cestují všude po světě a hledají práce, kterými by zlepšili svět. Zachraňují lidi, zabíjejí teroristy a podobně.

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse