Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2020 19:48
Čas čtení 2:14
Dominik Vetrák

Namísto 3 měsíců necelé tři týdny. V Hollywoodu se dějí velké změny, nové filmy budou na internetu dostupné dříve než dosud

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Namísto 3 měsíců budeš čekat pouze 17 dní, než budou moci studia prodávat své nové filmy kromě kin i na internetu.

Collider přichází s informací, že síť kin AMC a studio Universal podepsaly významnou dohodu na příštích pár let. AMC povolí Universalu, aby se jejich filmy mohly dostat na VOD (Video on demand – prodej filmů přes internet ve vysoké kvalitě) již 17 dní po kinopremiéře.

Doporučeno
Koupil si 5 neprůstřelných SUV a sám se diví, že je ještě naživu. Jak Tekashi 6ix9ine téměř trumfl Eminema? Koupil si 5 neprůstřelných SUV a sám se diví, že je ještě naživu. Jak Tekashi 6ix9ine téměř trumfl Eminema? 29. července 2020 9:36

Tato dohoda přišla necelé 3 měsíce po tom, co AMC vydalo prohlášení, ve kterém uvedlo, že do budoucna odmítnou promítat filmy od Universalu. Universal totiž namísto zrušené kinopremiéry uvolnil animák Trolls World Tour na VOD, takže si kdokoli mohl film půjčit na internetu na 48 hodin za 19,99 dolaru. Studio bylo k tomuto kroku donuceno poté, co vrazilo desítky milionů dolarů na reklamní kampaň, ale právě tehdy se kina zavřela všude po světě.

Domů
Sdílet
Diskuse