Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2020 22:58
Čas čtení 1:00
Adam Novosad

Varane daroval Manchesteru City čtvrtfinále, Ronaldův senzační gól na postup nestačil. Real Madrid i Juventus ztroskotaly

SPORT
Uložit Uložené

Osmifinálové odvety Ligy mistrů přinesly výborné fotbalové divadlo.

Dlouho očekávané odvety osmifinále Ligy mistrů nezklamaly. V souboji Manchesteru City a Realu Madrid vyběhli Angličané na svého španělského soupeře s velkým nasazením a netrvalo dlouho, než se tlak na míč vyplatil.

Skóre otevíral už v deváté minutě Raheem Sterling ze City po chybě obránce Raphaela Varana. Karim Benzema však dobře mířenou hlavičkou zchladil euforii týmu z Manchesteru, a tak oba celky odešly do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

 

Varane s chybou, která možná stála Real Madrid šanci na postup

V 68. minutě ale opět zaúřadoval Varane. Nejdříve netrefil hlavičku nedaleko vlastní brány, pak míč trefil, ale poslal jej směrem k brankáři příliš pomalu, čehož využil Gabriel Jesus a City šlo opět do vedení 2:1. V součtu skóre tak City zvítězilo 4:2 a postoupilo do čtvrtfinále.


Varane daroval Manchestru City štvrťfinále, Ronaldov senzačný gól na postup nestačil. Real Madrid aj Juventus stroskotali
Zdroj: TASR/AP

V zápase Juventusu Turín a Lyonu jsme se dočkali hned dvou penalt v prvním poločase. Nejdříve první proměnil Memphis Depay v 12. minutě a poslal Lyon do vedení, díky čemuž získal francouzský celek důležitý gól na půdě soupeře. Krátce před koncem poločasu ale Ronaldo z penalty vyrovnával skóre souboje na 1:1.

Senzační gól Cristiana Ronalda na 2:1

Cristiano Ronaldo opět promluvil ve druhém poločase, když v 60. minutě z pravé strany poslal míč nádhernou střelou za záda brankáře Lyonu. Navzdory výraznému tlaku však italský celek nedokázal najít klíč na obranu svého soupeře, a tak si po celkovém skóre 2:2 ve čtvrtfinále zahraje Lyon, který vyzve právě Manchester City.

Domů
Sdílet
Diskuse