Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2020 19:18
Čas čtení 1:16
Matej Krajčovič

Microsoft ukáže i výrazně levnější Xbox Series S. I ten by mohl být výkonnější než PlayStation 5

TECH
Uložit Uložené

Pokud si k tomu přičteme dokonalou strategii kolem GamePassu a všech doplňkových služeb, Sony může mít velký problém.

Hráčský podzim bude ve znamení příchodu zcela nových konzolí Xbox Series X a PlayStation 5. Jejich cena však bude pravděpodobně vyšší, než jsme byli zvyklí. 

Naštěstí by zde měla být i dostupnější alternativa, minimálně na straně Microsoftu. Ten totiž téměř jistě vydá i otesanou verzi pod názvem Xbox Series S, čímž by jen navázal na dnes zažité názvosloví svých produktů (Xbox One S). 

Doporučeno
Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů 14. července 2020 16:08

VentureBeat navíc spekuluje, že toho, o co při levnější konzoli přijdeš, by nemuselo být vůbec mnoho.

Xbox Series S bude určitě podporovat všechny next-gen hry, které teprve přijdou na trh, a editoři magazínu předpokládají, že je dokonce zvládne spustit ve velmi podobných grafických nastaveních.

Domů
Sdílet
Diskuse