Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2020 17:52
Čas čtení 1:03
Tímea Krauszová

Chtěla si jen zapálit cigaretu, místo toho jí shořela část obličeje. Nešťastná nehoda jí způsobila popáleniny třetího stupně

NEWS
Uložit Uložené

Padesátnice se již zotavuje, ale na bolest jen tak nezapomene.

Angličanka si nechtěně popálila hlavu a tvář, když si chtěla zapálit cigaretu. Louise Tanner (50) nemohla doma najít zapalovač, a tak se naklonila nad sporák v kuchyni. Když ale zatáhla kouř, její zalakované vlasy začaly hořet. Trvalo několik minut, než se jí plameny podařilo uhasit a skončila v nemocnici s popáleninami třetího stupně, píše Ladbible.

Doporučeno
Baba Lag: Můj život je jako film, na který se chceš dívat. Peníze, luxus, strach, s**čky a rap Baba Lag: Můj život je jako film, na který se chceš dívat. Peníze, luxus, strach, s**čky a rap 13. srpna 2020 15:27

Několik minut jí hořely vlasy i hlava

„Byl to nejhorší den mého života a jsem ráda, že jsem naživu," zavzpomínala na osudný den. Když jí chytily vlasy, v panice začala pobíhat po kuchyni. Plameny se rychle rozšířily i na její tvář a nakonec si v křečovité bolesti začala trhat vlasy i s kořínky. Po několika zoufalých minutách doběhla k umyvadlu a plameny uhasila. Úlevou se rozplakala, stres a bolest ji vyčerpaly natolik, že si rovnou šla lehnout. O několik hodin později ji našel manžel a převezl ji do nemocnice.

Chcela si len zapáliť cigaretu, miesto toho jej zhorela časť tváre. Nešťastná nehoda jej spôsobila popáleniny tretieho stupňa
Zdroj: YouTube / Mail News

Tvář jí otekla a lékaři konstatovali, že má závažné popáleniny. Dostala dávku morfia, museli jí nejdříve vyjmout oční čočky a začít léčit popáleniny a sešívat kůži. Když se den po zákroku probudila, byla zděšena z toho, jak vypadá. Nakonec ji přesunuli do specializované nemocnice, kde díky dárcovskému programu podstoupila plastiku obličeje a kůži jí do co největší možné míry napravili. O dva dny později už mohla jít domů a nyní se znovu snaží zařadit zpět do normálního života.

Není to jednoduché, protože lidé na ni zírají, ale přibližně po roce se jí jizvy téměř úplně zahojily. Nadále však má poškozené nervy a musí si dávat velký pozor na slunci. Kromě toho je ale zdravá a nadevše vděčná svým chirurgům a zdravotnickému personálu.

Domů
Sdílet
Diskuse