Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2020 22:17
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

V seriálovém Pánu prstenů se má objevit Galadriel, Sauron i Elrond

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriálový Pán prstenů se momentálně natáčí na Novém Zélandu.

The One Ring, známá fanouškovská stránka zaměřená na Tolkiena a Středozemi, přišla s informací, že natáčení seriálového Pána prstenů již naplno probíhá. Natáčí se na Novém Zélandu a jednou ze žhavých novinek je i potvrzení účasti Saurona a Elronda z příběhu o Pánu prstenů.

Zatímco přítomnost Galadriel je oficiálně potvrzena, o Sauronovi a Elrondovi slyšíme poprvé. 

J. A. Bayona (Jurassic World 2) momentálně natáčí první dvě epizody. The One Ring tvrdí, že kvůli situaci s covidem-19 může Bayona nakonec režíroval celé dvě série, ačkoliv to se nám zdá velmi nepravděpodobné. Seriál by měl zachytit pád Númenoru a možná i vytvoření slavných prstenů.

Více se o ději, časovém zasazení seriálu a postavách dozvíš v tomto článku. V zásadě ale platí, že se bude seriál odehrávat stovky až tisíce let před událostmi Pána prstenů. Nečekej tedy známé Hobity, Aragorna či Gandalfa.

Doporučeno
Zkáza Númenoru a předkové Aragorna. Co všechno už víme o seriálovém Pánovi prstenů? Zkáza Númenoru a předkové Aragorna. Co všechno už víme o seriálovém Pánovi prstenů? 28. prosince 2019 17:21
Domů
Sdílet
Diskuse