Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
31. srpna 2020 10:33
Čas čtení 0:55
Viktor Kniš

Tina a Separ na jedné skladbě: Směju se, i když mé srdce pláče, zní na písničce s Mojou Rečí

HUDBA
Uložit Uložené

Poslouchej novinku, kterou najdeš na albu Mojej Reči s názvem Zase doma.

Skladba Srdce Pláče měla premiéru už v pátek v Bratislavě v rámci živého vystoupení handlovských Dobrých chlapců, dnes je už novinka dostupná i na Spotify.

Už samotný název napovídá, o čem skladba bude, mnohé obzvlášť potěší přítomnost Tiny a Separa, i když upozorňujeme, že bys za tím neměl hledat více než spojení nejstabilnějších pilířů hudební scény na Slovensku.

Už za pár dní Moja Reč vydává své další společné album s titulem Zase Doma. To přichází po dvouletém odloučení, po kterém však všichni tři – Delik, Supa a Jožiš Engerer přišli na to, že je stále více věcí spojuje, než rozděluje.

Doporučeno
Pil C vydává rozlučkovou skladbu pro snoubenku: Napsal jsem to v mental breakdownu hodinu po tom, co se to stalo Pil C vydává rozlučkovou skladbu pro snoubenku: Napsal jsem to v mental breakdownu hodinu po tom, co se to stalo 30. srpna 2020 19:00

Delik tvrdí, že klukům odloučení pomohlo a po prvním setkání měl pocit, jako by k sobě patřili: „Prvním důvodem setkání bylo zapít příchod mé dcery na svět, ale i to, abychom zapomněli na to, co bylo. Setkali jsme se a hned padaly vtipy, a ta chemie byla okamžitě zpět. Hodně jsme řešili muziku a měl jsem pocit, jako by se nic mezi námi neudálo,“ řekl Delik pro REFRESHER v březnu 2020.

„Dali jsme se dohromady tím stylem, že se Michal ozval Jožisovi a mně. Byl jsem velmi

rád, protože když se lidé znají tak dlouho, tak je smutné, když se to pokazí a přestane

fungovat to kamarádství. Pro nás všechny, myslím, bylo nejdůležitější, aby se obnovilo

to kamarádství. Nemuseli bychom spolu dělat jako kapela, ale to bychom nebyli my a šli

jsme rovnou do studia,“ řekl Supa.

Domů
Sdílet
Diskuse