Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2020 6:45
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Děti se vydají na ostrov plný masožravých dinosaurů. Nový Jurský svět na Netflixu bude napínavý animovaný seriál

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Lidé se nikdy nepoučí. Návštěva ostrovů s žijícími masožravými dinosaury bude pro ně vždy příliš lákavá.

Pokud sis myslel, že lidem někdy dojde, že návštěva ostrova plného dinosaurů je nebezpečná, byl jsi na omylu. Na Netflixu se už 18. září dočkáme první série animovaného seriálu Jurassic World: Camp Cretaceous. V něm budou hlavními postavami děti v teenagerském věku.

Doporučeno
Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš 29. srpna 2020 17:09

Na ostrově si sice užijí pár pěkných chvil, ale něco se velmi rychle pokazí a oni zjistí, že jsou tam úplně sami, zatímco všichni dospělí někam zmizeli, nebo je snědla masožravá zvěř. Musí se spojit a najít způsob, jak situaci na ostrově přežít. Díky traileru už víme, že seriál bude mít obstojnou úroveň animace (nečekej však nic světoborného).

Nepochybně bude obsahovat řadu napínavých scén a pěkných momentů (čemuž pomáhají i ikonické soundtrackové znělky z filmů). Primárně však jde o seriál určený pro nižší věkovou skupinu než v případě blockbusterových filmů v kinech, v nichž sledujeme požírání lidí.

První série bude mít 8 epizod s délkou stopáže cca 22 minut. Seriál pro Netflix vytvořila studia DreamWorks Animation, Universal Pictures a Amblin Entertainment.

Domů
Sdílet
Diskuse