Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2020 15:42
Čas čtení 1:40
Martin Mičuda

Znovuzrozený Jeep Wagoneer má být svým luxusem konkurencí i pro Range Rover

Znovuzrozený Jeep Wagoneer má být svým luxusem konkurencí i pro Range Rover
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.media.fcaemea.com/em-en/jeep/press/wagoneer-returns-as-premium-extension-of-jeep-brand-marking-the-rebirth-of-a-premium-american-icon" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">fcaemea.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Nová generace přijde ve dvou verzích – Wagoneer a Grand Wagoneer.

V posledním období se roztrhl pytel s novými modely, kterými americké automobilky obnovují slávu starých modelů. Po příchodu nového Fordu Bronco či blížícího se odhalení nové podoby slavného Hummera ukázaly novou verzi Jeepu (Grand) Wagoneer. Ten byl kdysi neodmyslitelnou součástí americké kultury. Nyní přichází v moderní podobě.

Jeep zatím novinku označuje jako koncept, to, na co se ale díváš, je de facto hotová, sériová záležitost. I přesto, že venkovní design podléhá novému směřování značky a aktuálním trendům, v globálu je patrná menší či větší podobnost s modelem z 90. let.

Domů
Sdílet
Diskuse