Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. září 2020 19:32
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

Kali fakuje každého, kdo ho chce soudit, nemá rád, když někdo soudí knihu podle obalu

HUDBA
Uložit Uložené

Čerstvý vítěz ceny OTO v kategorii Zpěvák roku zvejňuje novinku z chystaného alba.

V sobotu se Kali stal vítězem ceny OTO pro nejlepšího zpěváka za rok 2019. Ve stejné kategorii zvítězil slovenský raper i v minulosti. Nominovanými ve stejné kategorii byli Adam Ďurica a Ondrej Kandráč. 

I nejnovější novinka v podání slovenského rapera naznačuje, že ho baví experimentovat s melodičtější tvorbou, která by se mohla objevit i na ohlášeném albu. Aktuální skladba dostává název Prostredný a již tradičně pojednává o tom, co všechno Kali jako člověk nerespektuje. V první řadě mu vadí, když někdo soudí člověka podle prvního pocitu a vzhledu.

Doporučeno
Život na vesnici může vypadat i takto úžasně. Dům od českých architektů si zamiluješ na první pohled Život na vesnici může vypadat i takto úžasně. Dům od českých architektů si zamiluješ na první pohled 6. září 2020 16:26

Skladba dostává i doprovodný videoklip, ve kterém máme možnost vidět stereotyp z korporátního prostředí, kde nadřízený sexuálně obtěžuje asistentku. Ta si řekne, že má všeho dost a z práce odejde. I tímto způsobem chce Kali naznačit, že bychom měli dělat v první řadě to, co nás naplňuje.

O hudební produkci se postaral Hoodini, který zároveň Kali pomáhá při tvorbě nového projektu, videoklip doplnili Marie Závodská a Marek Janoušek.

 

Domů
Sdílet
Diskuse