Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2020 8:25
Čas čtení 1:44
Martin Mičuda

Nový Golf kombi kromě 611litrového zavazadlového prostoru přináší několik překvapení

Nový Golf kombi kromě 611litrového zavazadlového prostoru přináší několik překvapení
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.volkswagen-newsroom.com/en/press-releases/more-space-more-golf-world-premiere-of-the-new-golf-variant-and-golf-alltrack-6369" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">volkswagen-newsroom.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Kromě klasického kombi s dodatkem Varianta automobilka odhaluje i Alltrack.

Na rozdíl od koncernových sourozenců, Volkswagen svůj Golf nejprve představil jen jako klasický pětidveřový hatchback. Čekání na praktičtější kombi ale končí, protože nám automobilka ukázala novou generaci už i jako kombi s dodatkem Variant. Kromě toho poznáváme outdoorové provedení Alltrack.

Zadní část Golfu Variant je dosud snad vůbec nejpřitažlivější. Volkswagen vsadil na ostřejší seříznutý zadek, kterým tak trochu přidává šmrnc á la Shooting Brake. Koncová LED světla jsou prakticky totožná s klasickým hatchbackem, no a podobně vypadá i nárazník.

Nový Golf kombi okrem 611-litrového batožinového priestoru prináša hneď niekoľko prekvapení
Zdroj: www.volkswagen-newsroom.com

Přední část je bez změny, nechybí proto špičková iQ.Light Matrix-LED světla s trochu divným tvarováním. Nečekaná zpráva však přichází při pohledu zboku – rozvor náprav je v případě Variantu o 50 milimetrů větší než u předchůdce.

Domů
Sdílet
Diskuse