Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2020 20:39
Čas čtení 0:37
Viktor Kniš

Ozbrojený Pil C a Loko Loko vykrádají benzínku. Zapomněli však na průmyslovou kameru

HUDBA
Uložit Uložené

Pil C a Loko Loko je již dobře známá kombinace, která na skladbě Fiji fungovala výborně. Tentokrát vydávají singl Pohľad spoza deviny.

Loko Loko už dávno není na rapové scéně nováčkem, i když patří k služebně mladším interpretům. Za poslední roky si vybudoval pověst člověka s tajemnou kriminální minulostí, část z ní odhalil i v našem rozhovoru.

Doporučeno
Když jí bylo 12, unesl ji. Do jejích 16 let se s ní dvěstěkrát pokoušel o sex. Z neuvěřitelného případu Jan Broberg mrazí Když jí bylo 12, unesl ji. Do jejích 16 let se s ní dvěstěkrát pokoušel o sex. Z neuvěřitelného případu Jan Broberg mrazí 10. září 2020 10:23

Dnes jsme se dočkali další novinky, která se nese v podobné atmosféře jako předchozí Lokovy věci. Tentokrát si na skladbu s názvem Pohľad spoza deviny zavolal i Pil Cho, se kterým nedávno spolupracoval na letně laděném hitu Fiji. Kluci pojali své sloky osobitě, Pil C zdůrazňuje, že nikdy neměl problém se zákonem, přesto zná chlapce, kteří pravděpodobně ano.

Oba ve videoklipu od Tibora Kuny vidíme, jak ozbrojení vykrádají malou benzínku. Navštívili i vrakoviště aut, v závěru však připomínají, že si máš dávat pozor na průmyslové kamery.

Loko Loko dnes vydává i celý projekt Tigre, na kterém fanoušci najdou 14 skladeb. Pil C je jediným hostem, a tak si na své přijdou hlavně fanoušci tohoto sólo jezdce. Album najdeš na streamovacích službách včetně Spotify.

Domů
Sdílet
Diskuse